En dag på stan...

image47

Idag har jag och käraste Frida tillbringat dagen tillsammans!


Vi möttes upp  på café John Chriss, Drottninggatan och åt lunch tillsammans (Kall pasta med Kalkon och paprika).
Vovvarna var med och mös under bordet. Var ganska varmt idag och solen gläntade fram på vissa ställen.
Vi hade äntligen fått våra tabletter ( Aptitdämpande & Uppiggande) Delight som vi passade på att testa.
Efter vi ätit och suttit och snackat skit ett tag bestämde vi oss för att promenera runt i våran vackra stad.
Vädret var ju i alla fall ganska fint, och varmt var det dessutom! Vi prommenerade först till Gamla Stan. Passade
på att springa in på Saturn Return en sväng och köpa lite rökelser. Därefter gick vi vidare till slussen, gick strandvägen fram och ut på en liten udde. Därifrån tog vi djurgårdsfärjan över till Slussen, och sen vidare till Djurgården. Sen gick vi över bron, strandvägen tillbaka. Sedan satte vi oss i Kungsträdgården, Fridas hundvaktsvovve Saga badade lite i "poolen / Fontänen" medans vi satt och pratade. Sedan gick vi förbi NK och tittade lite (så skönt att man får ha hund där), för att sedan åka hem till mig. Hem till mig, hämtade lite saker för att sedan fortsätta hem till Frida (Där jag nu är). Imorgon har vi hört att det skall bli fint väder (Man kan ju hoppas iaf) så då tänkte vi bada med hundarna lite.

Så har haft en riktigt mysig dag. Så skönt att prata ut ordentligt, har inte mått så bra på sistone så det behövdes verkligen!

Fick reda på en tråkig nyhet idag, och det är att jag inte kommer kunna börja på Team Nihilist förens om några månader då de börjar få mer rullians i butiken. Förståeligt men trisst! Ni som inte varit där bör åka dit och titta på deras ascoola kläder (tjej och kille) till superpriser. Inget liknande finns i Sverige då märket är ursprungligen från Australien! Affären ligger på Mäster Samuelsgatan 67 ( gatan som går mellan Drottninggatan och Vasagatan , precis upp vid  upp vid/ runt hörnet av Jensen Böfhouse) 
www.teamnihilist.se

Så nu letar jag efter nytt jobb igen, bara att ta nya tag och hoppas på en vändning snart, I allt mörker kommer det ett ljus! Jag hoppas på snart!

Ni som är intresserade av tabletterna kan läsa lite om det nedan:

( Och fungerar det? - Är inne på testdag 1, är imponerad, inget sötsug, ingen hunger och massa spring i benen!
Biverkningar? : Har lite rysningar i nacken / hårbotten)

_____________________________________________________________________

Superprodukten DELIGHT


Detta är en extremt kraftfull formula, effekten kan i vissa fall vara så märkbar att den kan upplevas som obehagligt av känsliga personer. Börja därför alltid med en halv tablett.

Hungerskänslor, sötsug och trötthet kommer att försvinna redan efter första tabletten. Men glöm inte att äta trots att hungern inte infinner sig.

DELIGHT är designat för dig som tycker att alla andra viktminskningspreparat är verkningslösa sockerpiller och aldrig får eller känner effekt av dessa. DELIGHT kommer att förändra din syn på diet totalt. Du kommer att glida igenom den med lätthet.

Delight är en extremt kraftfull aptitdämpare och fettförbränningsbooster. Detta är den kraftfullaste lagliga produkten av detta slag som du kan få tag på ute på marknaden.

mer info pris mm:

www.optimumdiet.se

_________________________________________________________________

Kommer uppdatera så ofta jag kan om resultat!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback